Κέντρο Μονώσεων 'ΑΦΟΙ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ'
 
 
 
 
Μεταφερθήκαμε στο νέο χώρο μας
Βοσπόρου 23, Κ. Τούμπα, Θεσσαλονίκη
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 'ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Είστε εδώ:
 
 
 
 

Θερμομονώσεις - Εμπόριο Χρωμάτων "Αφοί Τσαβδαρίδη" στη Θεσσαλονίκη

 

Υπηρεσίες:

 
  • Τεχνική υποστήριξη

Το κέντρο μονώσεων "Αφοί Τσαβδαρίδη" ακολουθεί την σταθερή πολιτική να προσφέρει στους πελάτες του προϊόντα υψηλής ποιότητας και άρτιες τεχνικές λύσεις , λειτουργώντας με γνώμονα την διαρκή βελτίωση. Έτσι, με συνέπεια και απόλυτη αξιοπιστία η εταιρεία "Αφοί Τσαβδαρίδη στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει ένα πλήθος εργασιών μεταξύ των οποίων είναι και οι παρακάτω:

• Ανακαινίσεις χώρων
• Θερμοπροσόψεις κτιρίων (Πιστοποιημένος συνεργάτης ISOMAT – KELYFOS και προγραματα εξοικονομω)
• Εποξειδικά δάπεδα – Βαφές
• Ελαιοχρωματισμοί
• Στεγανοποιήσεις χώρων
• Πατητές τσιμεντοκονίες

  • Θερμομόνωση
Από τον Ιανουάριο του 2006 τέθηκε σε εφαρμογή, σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής ένωσης, η οδηγία 2002/91/EC για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων.

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης εφαρμόζεται στην εξωτερική πλευρά υφιστάμενων και νεοαναγειρόμενων κτιρίων. Οι θερμομονωτικές πλάκες επικολλούνται με ρητινούχα ινοπλισμένη κόλλα και στερεώνονται μηχανικά στην εξωτερική τοιχοποιία. Στη συνέχεια εφαρμόζεται ξανά η κόλλα ενισχυμένη με υαλόπλεγμα. Σε συνδυασμό με το τελικό επίχρισμα (τσιμεντοειδή, ακρυλικό ή σιλικονούχο σοβά) δημιουργείται μια τελική στρώση, ανθεκτική σε καιρικές και μηχανικές καταπονήσεις που προστατεύει το κτίριό σας.

Παράλληλα επιτυγχάνεται η αισθητική ανακαίνιση του κτηρίου, καθώς διατίθεται μεγάλη γκάμα αποχρώσεων και τεχνοτροπιών για την τελική επίστρωση.

Επιπλέον Πλεονεκτήματα:
Αποφυγή συμπύκνωσης υδρατμών λόγω της μεταφοράς του σημείου συμπύκνωσης και παγετού από τον τοίχο στη θερμομονωτική στρώση. Έτσι αποφεύγονται μούχλες και επιφανειακές βλάβες στους τοίχους.
Προστασία του περιβάλλοντος λόγω της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας άρα και μείωση των ρυπογόνων ουσιών στο περιβάλλον.
Βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης εντός του κτιρίου.
Μηδενική ενόχληση των ενοίκων, καθώς όλη η εφαρμογή γίνεται εξωτερικά του κτιρίου.

  • Στεγανωση

Στεγάνωση δωμάτων χωρίς κλίσεις, που εξασφαλίζει απόλυτη στεγανότητα, ελαστικότητα και αντοχή στις καιρικές επιδράσεις και το χρόνο με ιδιαίτερα υψηλή ανθεκτικότητα στα λιμνάζοντα νερά.

Ανεστραμμένη μόνωση δώματος, όπου η στεγνωτική στρώση βρίσκεται κάτω από τη θερμομόνωση, ιδιαίτερη σημασία αποκτά η ανθεκτικότητα της στεγάνωσης σε παραμένουσα υγρασία, που εγκλωβίζεται μεταξύ θερμομόνωσης και στεγάνωσης. Ακόμη, το στεγανωτικά υλικό θα πρέπει να έχει άριστη πρόσφυση με το υπόστρωμα, ελαστικότητα, αξιοπιστία και διάρκεια στο χρόνο.

Προτεινόμενη στεγάνωση δωμάτων ISOFLEX PU 500 της ISOMAT.Πολυουρεθανικό επαλειφόμενο στεγανωτικό δωμάτων ενός συστατικού.

Το ISOFLEX-PU 500 είναι κατάλληλο για:

• Στεγανοποίηση δωμάτων και μπαλκονιών ως εκτεθειμένη στρώση.
• Στεγάνωση κάτω από πλακίδια, αφού προηγηθεί επίπαση χαλαζιακής άμμου στην τελευταία στρώση του, σε κουζίνες, λουτρά, μπαλκόνια και ταράτσες.
• Μόνωση κάτω από θερμομονωτικές πλάκες σε δώματα.
• Εργασίες στεγανοποίησης σε τεχνικά έργα, στην οδοποιία, για τη στεγανοποίηση καταστρωμάτων γεφυρών, σε σήραγγες κλπ.
• Στεγάνωση θεμελιώσεων.
• Μόνωση γυψοσανίδων και τσιμεντοσανίδων.
• Στεγανοποίηση παλαιών στρώσεων από ασφαλτικές μεμβράνες, ή από μεμβράνες EPDM.
• Μόνωση αφρού πολυουρεθάνης.

Το ISOFLEX-PU 500 βασίζεται σε ελαστομερείς υδρόφοβες πολυουρεθανικές ρητίνες οι οποίες του προσδίδουν εξαιρετικές αντοχές: μηχανικές, χημικές, θερμικές, σε ακτινοβολία UV και στις καιρικές επιδράσεις. Σχηματίζει μία ενιαία ελαστική, στεγανή και ατμοπερατή μεμβράνη, χωρίς αρμούς και ενώσεις. Έχει πολύ καλή πρόσφυση σε διάφορες επιφάνειες, όπως σκυρόδεμα, τσιμεντοκονίες, ξύλο κλπ. και σε κάθε είδους στεγανοποιητικές στρώσεις.Η εφαρμογή του δεν απαιτεί ομαλότητα του υποστρώματος. Είναι κατάλληλο για μόνωση ταράτσας και για φυτευτά δώματα, ζαρντινιέρες κτλ. Διατίθεται και έγχρωμο.

  • Πατητή τσιμεντοκονία

Είναι ιδανική για εφαρμογή σε νέες κατασκευές ή για αποκαταστάσεις υφιστάμενων χώρων.

Πλεονεκτήματα:
Ιδιαίτερη, φιλική εμφάνιση
Βιοκλιματικό υλικό
Οικονομική λύση
Άριστη αντοχή σε τριβές και ρηγματώσεις
Υδαταπωθητικό
Πολύ καλή πρόσφυση με το υπόστρωμα
Ιδανικό για εσωτερική και εξωτερική χρήση, σε πλήθος εφαρμογών. Η δυνατότητα χρήσης ενιαίου υλικού έχει ως αισθητικό αποτέλεσμα την ενοποίηση του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο. Κατάλληλο και για ειδικές κατασκευές, όπως κτιστά κρεβάτια, τζάκια, κτιστά είδη υγιεινής (νιπτήρες, λουτήρες, ντουζιέρες) ή όπου αλλού η δημιουργική φαντασία επιθυμεί να δώσει πρωτοποριακές λύσεις με “χειροποίητη” εμφάνιση.

Προτεινόμενο προϊόν DUROCRET-DECO της ISOMAT

Με βαθιές ρίζες στην αρχιτεκτονική της Μεσογείου, η πατητή τσιμεντοκονία συνεχίζει να βελτιστοποιείται και να πρωταγωνιστεί στις σύγχρονες τάσεις δόμησης. Η επικάλυψη δαπέδων και τοίχων με το DUROCRET-DECO προσδίδει διαχρονική αισθητική, άριστη αδιαβροχοποίηση, υψηλές αντοχές και αντιχαρακτικές ιδιότητες. Δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας λιτών, φιλόξενων χώρων, με μονολιθική εμφάνιση ποικίλων γεωμετριών.

Εύκολη και γρήγορη εφαρμογή για ακόμη πιο οικονομική λύση

Χάρη στην πολύ καλή πρόσφυση πάνω σε πλήθος υλικών, αλλά και στον εύκολο καθαρισμό της, βρίσκει εφαρμογές σε κουζίνες, λουτρά, καθώς και σε έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία του χώρου, όπως κτιστά κρεβάτια, τζάκια, κτιστά είδη υγιεινής (νιπτήρες, λουτήρες, ντουζιέρες) ή όπου αλλού η δημιουργική φαντασία επιθυμεί να δώσει πρωτοποριακές λύσεις με “χειροποίητη” εμφάνιση. Πρόκειται για μία οικονομική λύση που σέβεται το περιβάλλον, από το οποίο προέρχεται, και αναδεικνύει το περιβάλλον που δημιουργεί.

Ιδανικό για εσωτερική και εξωτερική χρήση, σε πλήθος εφαρμογών. Η δυνατότητα χρήσης ενιαίου υλικού έχει ως αισθητικό αποτέλεσμα την ενοποίηση του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο.

Aποχρώσεις: Λευκό, γκρι, ανοιχτό γκρι, μόκα, κρόκος, ανοιχτή ώχρα.

Επιλέξτε την τεχνοτροπία που σας ταιριάζει

Χρωματίστε το μίγμα προσθέτοντας έγχρωμα πιγμέντα (χρωστικές ουσίες) ή προσθέστε στην επιφάνεια της νωπής τσιμεντοκονίας έγχρωμα κονιάματα (π.χ. αρμόστοκους). Eπεξεργαστείτε τα με τον τρόπο που σας αρέσει και δημιουργήστε χώρους με προσωπικότητα.

  • Χρώματα ISOMAT COLOR SYSTE

Η σειρά χρωμάτων ISOMAT COLOR SYSTEM περιεχέι μια γκάμα από βαφές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων που διακρίνονται για την εξαιρετική τους ποιότητα, την εύκολη εφαρμογή τους, το τέλειο αποτέλεσμα και την ιδανική τιμή τους.
Η Εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ διαθέτει σύγχρονη μηχανή χρωμοσυνθέσεων και μπορεί να σας προσφέρει μοναδικά χρώματα.

Κάντε λοιπόν σήμερα την ανακαίνιση στο χώρο σας γρήγορα, οικονομικά και με διάρκεια στο χρόνο!