....

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 'ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ'

Θερμομόνωση από την εταιρία μονώσεων Αφοί Τσαβδαρίδη στη Θεσσαλονίκη.

Μία αποδοτική λύση για την αύξηση της εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων έως και 58% στο σπίτι ή την επιχείρησή σας είναι η θερμομόνωση των εξωτερικών τοίχων και της ταράτσας του κτιρίου. Με τη θερμομόνωση πετυχαίνετε ζέστη το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι χωρίς ην χρήση ειδών θέρμανσης ή κλιματιστικών αντίστοιχα.

Η εταιρεία Αφοί Τσαβδαρίδη χρησιμοποιεί πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης όπως το ETICS, το KELYFOS κ.α. που λειτουργούν σας προστατευτικός μανδύας και περιβάλλει τις όψεις του κτιρίου. Μία από τις κύριες ιδιότητες της εξωτερικής θερμομόνωσης είναι η ελαχιστοποίηση θερμικών απωλειών με αποτέλεσμα, όπως αναφέραμε και παραπάνω, την εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει το 58%!

Παράλληλα, με τη θερμομόνωση προστατεύετε το κτίριο σας από πιθανές φθορές που προκαλεί το πέρασμα του χρόνου λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών αλλά και από δυσμενείς κλιματολογικούς παράγοντες.

Συμβάλετε και εσείς ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος, μειώνοντας τους ρυπογόνους οργανισμούς που εκπέμπουν τα κλιματιστικά και τα είδη θέρμανσης και εξοικονομήστε χρήματα διαπιστώνοντας άμεσα μεγάλη διαφορά.


Διαβάστε και το κείμενο  Η ΜΟΝΩΣΗ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!Θερμομονωτικό πλακίδιο Ταράτσας

  • Η Μόνωση Συμφέρει